23948sdkhjf

Meca utökar lagret i syd

Reservdelslagret i Malmö kommer snart att invigas med fördubblad yta och fördubblat antal produktartiklar.

Den 1 mars inviger Meca sitt utökade reservdelslager i Region Syd. Med det utökade lagret på totalt 2 500 kvadratmeter i Malmö kan Meca leverera 40 000 artiklar till bilverkstäder och reservdelsbutiker på samma dag i Skåne med omnejd.

– Vårt utökade reservdelslager är ett superlager där vi både till yta och antalet artiklar är ett av de största i Region Syd. Vi kommer därmed i större omfattning ha möjlighet att leverera fler produkter snabbare i ett område som sträcker sig över hela Skåne och närliggande län, säger Carl Johan Åström, country manager Meca/Mekonomen Sweden.

Totalt erbjuder Meca närmare 100 000 artiklar via lokala och centrala lager i Sverige med leverans senast dagen efter beställning. Sortimentet omfattar reservdelar, förbrukningsartiklar och verktyg, anpassat för såväl privata bilägare som verkstäder.

– För att säkerställa att vi också är så effektiva som möjligt och samtidigt minskar den totala miljöpåverkan samarbetar vi med andra aktörer på marknaden för en gemensam logistik, säger Rickard Johannisson, regional försäljningschef på Meca Sweden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109