23948sdkhjf

Nettos vd föreslås till Mekonomens styrelse

Inför årsstämman den 7 maj 2021 föreslår valberedningen för Mekonomen Aktiebolag omval av styrelseledamöterna Eivor Andersson, Kenny Bräck, Joseph M. Holsten, Magnus Håkansson och Helena Skåntorp samt nyval av Robert Hanser och Michael Løve. Robert Hanser föreslås väljas till styrelseordförande. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Robert M. Hanser är europeisk styrelseledamot i LKQ Corporation sedan 2015. Robert har dessförinnan haft flertalet uppdrag inom det tyska multinationella teknik- och elektronikföretaget Robert Bosch GmbH, däribland vd för Bosch i Storbritannien, Direktör för Automotive Original Equipment och vd för Automotive Aftermarket Division.

Michael Løve är Group CEO för det internationella livsmedelsföretaget Netto med butiker i Danmark, Polen och Tyskland. Michael har dessförinnan varit CEO för hem- och bygghandelsföretaget B&Q i Storbritannien, Chief Operating Officer för Coop Danmark och Chief Operating Officer för Copenhagen Airports. Michael har en bred erfarenhet från detaljhandel på de danska och polska marknaderna.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078