23948sdkhjf

Autoexperten ingår samarbete med SOS International

Autoexperten stärker sitt nätverk genom ett nytt samarbete med assistansorganisationen SOS International. Syftet med samarbetet är att öka tryggheten i trafiken.

Genom det nya samarbetet mellan Autoexperten och SOS International stärker respektive parter sina nätverk och får en tryggare och mer komplett service till de gemensamma kunderna. SOS rekommenderar aktivt sina kunder som är i behov av bärgning mot Autoexpertens verkstäder. Anslutna verkstäder inom Autoexperten använder SOS som leverantör vid bärgning och fordonsflyttar.

Samarbetet innebär en ny produkt för verkstadskedjan eftersom det berör bilister som inte har en assistansförsäkring men som är i behov av bärgning.

– Jag ser fram emot att samarbeta med SOS International, vi delar synen på kvalitet och ser gemensamt arbetet med Godkänd Bilverkstad som en viktig aspekt. Därför känner jag mig säker i att vi kommer få ett gott samarbete för att öka tryggheten hos våra bilister, säger Sven Wiklund på Autoexperten.

Anders Jansson på SOS International Sverige:

– Likheten i vårt sätt att bygga nätverk är slående, vi jobbar båda med starka lokala entreprenörer som håller marknadens högsta kvalitet. Det känns nu tryggt att vi har ett fullständigt servicekonept med ett trovärdigt verkstadsalternativ till alla de förare som i nödställda situationer kontaktar oss direkt för bärgning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094