23948sdkhjf

Assistancekåren samarbetar med Budi

Auktionsplattformen Budi ska samarbeta med Assistancekåren. Det sker för att underlätta hantering av tunga fordon, personbilar och entreprenadmaskiner.

Auktionsplattformen Budi omhändertar och säljer fordon på uppdrag av banker, leasingbolag, konkursförvaltare och andra företag som vill sälja tillgångar över hela landet. Samarbetet med Assistancekåren innebär att dessa kan bistå Budi med såväl upphämtning av aktuella fordon som transport till uppställningsplatser inom Assistancekårens regi.
– Samarbetet ökar våra möjligheter att rikstäckande utföra uppdrag för våra kunders räkning, dessutom med så få mellanhänder som möjligt, säger Christoffer Holm, VD för Budi.

Assistancekåren genomför också funktionskontroll, tvätt och fotografering av fordonen, som Budi sedan lägger ut till försäljning på www.budipro.se. Efter avslutad auktion bokar köparen själv tid med Assistancekåren för upphämtning.
– Assistancekåren är ett kompetent och professionellt företag med ett välkänt renommé. Tack vare
deras rikstäckande nät av uppställningsplatser blir transporten ”last mile” kortare vilket är bra både för kund och miljö, säger Christoffer Holm.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078