23948sdkhjf

Nissens: Fixa AC:n till sommaren

Långt innan sommarvärmen är här förbereder sig hela eftermarknaden för att klara av ett välkänt säsongsuppdrag – en väl genomförd AC-systemservice.

Alla på marknaden, från reservdelsleverantörer till dedikerade servicetekniker och vanliga serviceverkstäder, gör sitt yttersta för att se till att deras kunder får rätt AC-reservdelar och en korrekt, fullständig AC-service denna säsong, skriver Nissens i ett pressmeddelande.

År efter år gör Nissens Automotive sitt bästa för att garantera att deras partners är redo för den intensiva sommarsäsongen. Företagets breda sortiment av nyckelsystemkomponenter måste finnas på återförsäljarnas lagerhyllor senast i början av våren. Liksom tidigare år kommer många nyheter att utöka reservdelsprogrammet hos Nissens för att täcka in de nyare och mest populära fordonsmodellerna. Det kommer även att finnas helt nya AC-systemkomponenter.

De två flaggskeppsdelarna i Nissens AC-program och de komponenter består bland annat av bortåt 600 stycken Nissens AC-kompressormodeller som täcker in 79 procent av de applikationer som är i drift i EU och nästan 1 300 kondensormodeller som täcker in 94 procent av den europeiska bilparken.

150 nya modeller av kondensorer, kompressorer, invändiga fläktar, förångare, mottagartorkar och AC-fläktar har lagts till programmet sedan förra sommaren. Nissens har dessutom helt nyligen breddat erbjudandet i och med lanseringen av expansionsventilen. Mer information på företagets hemsida.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078