23948sdkhjf

Brittiskt affärssystem växer i Norden

Pinewood DMS, ett molnbaserat allt-i-ett-återförsäljarsystem, växer snabbt i Norden. Det är det brittiska företaget Pinewood Technologies som ligger bakom systemet och framgången beror på att allt finns på samma ställe.

Efter två år av förfining, feedback och finjustering har Pinewood Technologies fått ett bra mottagande från bilåterförsäljare. De är glada över de nya systemval som finns tillgängliga och Pinewood DMS har nu antagits av återförsäljargrupper i Sverige och Norge.

Systemet är molnbaserat, allt-i-ett, och ger återförsäljare de verktyg de behöver i den nuvarande digitala tidsåldern.

Pinewood arbetar nära 50 biltillverkare för att leverera ett modernt system som har som syfte att återförsäljarna ska kunna fokusera på att leverera resultat utan kostsamma tillägg.

De samarbetar numera med Porsche Norge, som bytt ut sitt äldre lokala system mot DMS.

– Målet var att få en bättre integration med vår tillverkares system och skapa en effektivare vardag för våra anställda med bättre arbetsflöde, högre kvalitet på utfört arbete samt att skapa bättre kundupplevelser. Det finns alltid utmaningar med att implementera ett nytt DMS, men Pinewood har varit intresserade av att anpassa och vidareutveckla systemet till förmån för oss som kund. Vi är fortfarande i en fas där vi hela tiden utnyttjar fördelarna med övergången till Pinewood och är mycket nöjda med att ha ett system som uppfyller alla våra behov inom avdelningar och funktioner, berättar Petter Johannessen, vd på Porsche Center Oslo.

Över 30 000 personer använder systemet och företagets ambition är, som den norska Porsche-vd:n säger, att alltid utveckla de senaste och mest värdefulla verktygen för att återspegla den föränderliga bilbranschen.

– Vi växer snabbt och arbetar med tillverkare i Sverige och Norge för att implementera i deras återförsäljarnätverk. Fokus ligger på att föra samman alla delar av återförsäljaren från verkstad till försäljning till ekonomi. Allt finns på ett ställe och är enkelt att använda, säger Karl Zaar, customer service director för Pinewood Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078