23948sdkhjf

KW Parts köper Norrlands Custom AB

KW Parts förvärvar reservdelsgrossisten Norrlands Custom AB. Tillsammans skapar bolagen Europas bredaste och mest kompletta sortiment till amerikanska bilar.

Norrlands Custom, som grundades 1971, är i dag en av Sveriges ledande grossister av eftermarknadsdelar till amerikanska bilar. Med KW Parts befintliga erbjudande inom reservdelar och tillbehör, inte minst som officiell distributör av reservdelar från såväl General Motors som Mopar, kompletterar bolagen varandra mycket väl och skapar en stark plattform för fortsatt tillväxt, enligt ett pressmeddelande.

Genom förvärvet av Norrlands Custom knyter vi till oss viktig och djup kompetens samt ett komplett sortiment till klassiska amerikanska bilar. Nu kan vi erbjuda Europas i särklass bredaste sortiment till alla som kör en amerikansk bil, oavsett årsmodell, säger Anders Molander, vd för Klintberg & Way Group i ett uttalande.

Efter 50 år i branschen har Norrlands Custom fått en ny stark ägare som tillsammans med KW Parts tar steget ut i Europa. Bolaget ligger mig varmt om hjärtat och det känns det bra att de nya ägarna vill fortsätta utveckla företaget, säger Sune Eklund, vd och ägare av Norrlands Custom i ett uttalande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.062