23948sdkhjf

Driveline Solutions köper Mias Group AB

Axel Johnson International med affärsområdet Driveline Solutions stärker sin position inom filter och hydrauliska cylindrar genom att förvärva Mias Group.

– Förvärvet av Mias group är i linje med vår strategi att växa inom produkter och tjänster som kompletterar vårt befintliga erbjudande inom mobila, marina och industriella drivlinelösningar. Mias group är ett välskött och lönsamt bolag som bidrar till att stärka vår position inom filter på den svenska marknaden, säger Jan Brattberg, Managing director, Driveline solutions.

Mias group med säte i Ängelholm har varit verksamt sedan 2005. Det består av de två dotterbolagen Mias filter som är återförsäljare av filter och Mias cylinderfabrik som tillverkar och återförsäljer hydrauliska cylindrar.

– Vi är glada att bli en del av Axel Johnson International och ser fram emot att ta nästa steg i utvecklingen av Mias group. Vi värdesätter inträdet av en aktiv ägare med starkt värdebaserat ledarskap och med en företagskultur i samklang med vår, säger Stefan Nilsson, grundare och vd på Mias group.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094