23948sdkhjf

Dansk bilvårdsshop får rejäl försäljningsökning - tack vare Brexit

Danska bilvårdsshopen Carcare Freaks räknar med en 30-procentig försäljningsökning efter att man nu tar över distributionen av brittiska Autoglanz i hela Europa.

Med över 50 varumärken och fler än 1000 olika artiklar i sortimentet är Carcare Freaks Danmarks största bilvårdsbutik för proffs och privatpersoner. Den kraftigt ökade pappersexercisen för transporter av varor över Storbritanniens gränser har medfört att Carcare Freaks nyligen ingick ett avtal med Autoglanz om att bli distributör av deras produkter i hela Europa.

Den första containern med Autoglanz produkter har redan gått iväg från Wales med slutdestination Danmark, för vidare distribution till kunder i Europa.

Carecare Freaks räknar med att det nya distributionsavtalet kommer lyfta deras försäljning med i storleksordningen 30 procent.

Autoglanz startades av Jasper Joe Pritchard i Wales med egen tillverkning och distribution av bilvårdsprodukter. De första produkterna började komma ut på marknaden under. Carcare Freaks började köpa in Autoglanz produkter 2018.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094