23948sdkhjf

Här är Mecas nya butik och lager - vägg i vägg med verkstad

Meca förstärker sin service i Sundsvall rejält. I dagarna har man öppnat lager och butik i större lokaler, något som gjort att man kunnat utöka antalet artiklar i lager och får extremt nära till en av sina verkstäder.

Onsdagen den 6 oktober invigde Meca sitt nya utökade expresslager i Sundsvall. Det är en geografiskt kort flytt som dock får stor betydelse för en av Mecas verkstäder i Sundsvall, Bilfix, som också är en av Sundsvallsbutikens största kunder:

Det är en ganska stor lokal i samma fastighet som Bilfix håller till i som har stått tom. Det vi har gjort är att flytta vår butik och vårt expresslager i Sundsvall dit, vilket gjorde att vi kunde utöka från cirka 6500 artiklar till 18000 artiklar i lagret. Vi gör just nu en satsning på tunga fordon, så vi behöver lageryta för de artiklarna, berättar Hans Thörner regional försäljningschef på Meca.

Samtidigt utökar och satsar man på Bilfix i sin verksamhet. Det egna däckhotellet har byggts ut till tre gånger sin tidigare storlek och verkstaden har utökat antalet fordonslyftar till åtta stycken. Något som gör att man behöver anställa fler fordonstekniker än de sju stycken som jobbar i verkstaden idag.

– Vi satsar även på vidareutbildning och utvecklar nu vår kompetens inom elbilar, så att elbilsägare tryggt ska kunna lämna sin bil hos oss, säger Bilfix vd Fredrik Harlestedt.

Här är Meca-verkstäderna som får leveranser från butik och lager i Sundsvall

Bilfix, Bergsgatan 122, Sundsvall

Bil & Maskinservice, Östermovägen 41, Sundsvall

Vattjom Bilcenter, Munkvägen 1, Matfors

Stöde Bilservice, Stödevägen 74, Stöde

Henkes Bilservice, Stationsgatan 7, Härnösand

Sundströms Bilservice, Kyrkviksvägen 4, Kramfors

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078