23948sdkhjf

Här är finalisterna som tävlar om titeln Sveriges Fräschaste Verkstad

En är specialiserad på USA- och entusiastbilar, en har tagit personalvård till en helt ny nivå och en har gjort en målmedveten tillväxtresa sedan starten 2010. Vi tog ett kort snack med de tre finalisterna som har chansen att få utmärkelsen ”Sveriges Fräschaste Verkstad.

I samarbete med ett antal partners i branschen presenterar Motormagasinet på Inspirationsdagen Fokus Bilverkstad den 2 december ”Sveriges Fräschaste Verkstad”. Bland ett stort antal kandidater som nominerats av branschen har vi nu valt ut tre finalister.

Dagens serviceverkstäder håller mycket hög kvalitet, med ett proffsigt kundbemötande och förstklassiga lokaler. Att gallra fram tre finalister har varit minst sagt svårt. Det var överlag detaljer och ett första intryck som avgjorde.

Här är de tre finalisterna:

TL Motor (Meca), Västervik

Bilfix i Sundsvall (Meca)

Classic Car Service (Autoexperten)

Vilka har varit och är de främsta drivkrafterna för er i driften och utvecklandet av företaget och verksamheten?

Tim Larsson, ägare och grundare TL Motor:

– Jag startade TL Motor 2010 av den anledning att jag kände att jag ville bygga upp något eget. Drivkraften har kort sagt varit att kunna bygga upp en starkt företag med de bästa förutsättningarna gällande lokaler, medarbetare, utrustning och att alltid kunna garantera ett förstklassigt arbete.

Fredrik Harlestedt, delägare Bilfix i Sundsvall:

– Drivkraften har alltid varit och kommer att fortsätta vara: den stora verkstaden med den lilla verkstadens bemötande. Personligt bemötande och att vi alla på Bilfix ska stå för det vi gjort. Vi skall kunna gå rakryggade genom stan utan att skämmas. Därför har vi tidigt alltid varit stenhårda på att få ett godkännande av kund innan vi genomfört någon reparation.

Maths Göransson, Classic Car Service:

– Bilar har alltid varit ett stort intresse för oss. Från start var det ett intresse som höll till hemma i garaget som senare utvecklades till vår firma Classic car service. Allt ifrån vanlig service till ombyggnad av olika sorters bilar, gammalt som nytt är lika spännande varje dag. Kunder i närheten och långväga sprider vårt rykte både muntligt men även via sociala medier.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109