23948sdkhjf

Årets Bilsäljare: Låt oss presentera!

Christopher Jonsson som tävlingens vinnare.

Christopher började sin fantastiska resa inom bilförsäljning hos Hedström Bil i Hudiksvall och där har han blivit kvar i sex år.

Helt orädd och med ett driv som aldrig verkar kunna sina har Christopher bevisat att han är framtidens bilsäljare. Den som gör affär med Christopher är omhändertagen under hela sitt bilägande, aldrig förbisedd, alltid igenkänd, alltid mött med ett leende. Ni förstår varför kunderna kommer tillbaka igen och igen?

Det som utmärker Christopher är hans förmåga att utmana sig själv, att sätta höga mål och att ta fram framgångsrika strategier för att nå dem. Dessutom besitter han en enorm disciplin och en stor känsla för hur kunden ska känna sig trygg både under sitt bilköp och bilägande.

Samtidigt som Christopher behåller i princip alla sina kunder har har svart bälte i att ragga nya. I perioder när det glesar ut i hallen säljer alla färre bilar – men inte Christopher. Kommer inte kunden till honom så letar han upp kunden själv, och hans försäljningssiffror ökar stabilt oavsett marknadsläge, konjunktur, årstid eller väder. Mitt under coronapandemin ringde han flera hundra samtal i veckan och Hedströms bil fick uppleva den största omsättningen och lönsamheten i företagets historia.

Christopher, hur känns det att vara Årets bilsäljare 2021?

– Det känns sjukt roligt att få vinna och detta driver mig att bli ännu bättre.

Vad gör dig till Årets bästa bilsäljare?

– Den största anledningen är att jag tar hand om kunden under hela bilägandet. Sen är jag otroligt tävlingsinriktad och enormt mån om att lyckas. Jag är alltid mig själv – jag tänker att vem skulle jag vilja köpa en bil av? Detta verkar ha uppskattas för de kommer tillbaka gång efter gång. Alla kan sälja en eller två bilar. Men när det blir en tredje och fjärde försäljning med samma kund, då förstår man att det man gör fungerar.

Förändrar utmärkelsen hur du jobbar som bilsäljare?

– Jag kommer att jobba lika hårt och fortsätta att ta hand om mina kunder i världsklass. Men självklart påverkar det mig som säljare. Det är en riktig fjäder i hatten och ger mig säkerligen en självförtroendeboost.

Hur ska du fira den här segern?

– Jag kommer att fira med min familj och med mina fantastiska kollegor. Vi kommer att gå ut och käka och dricka gott. Jag kommer verkligen njuta av den här segern. Sen tänker jag självklart sätta nya och hårdare mål för att bli bättre än någonsin och att sälja ännu fler bilar.

Vill du tacka någon?

Mina föräldrar. Min mamma och min pappa har alltid funnits där för mig. De har gett mig mycket ansvar sedan jag var liten så jag har vuxit väldigt mycket som person.

Men också min fantastiska vd Stefan Hedström. Jag hade inte suttit här om det inte vore för honom. Det är han som har gjort mig till den säljare jag är i dag.

Christopher Jonsson:

Ålder: 29 år

År hos Hedström Bil i Hudiksvall: 6 år

Utbildning: Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning hockey.

Familj: Mamma, pappa och en syster på 31 år.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093