23948sdkhjf

De öppnar ny tvätthall i Vetlanda

Danska biltvättkedjan Wash World har öppnat en ny tvättanläggning i småländska Vetlanda. Nyligen öppnade man också en anläggning i Malmö.

Wash Worlds nyöppnade biltvätt i Vetlanda ligger centralt på Fabriksgatan mitt i Vetlanda, är obemannad och har öppet dygnet runt.

Wash World har en abonnemangslösning där medlemmarna kan identifiera sig vid tvättanläggningen genom automatisk igenkänning av bilens nummerplåtar, så att de kan köra direkt in i biltvätten utan att kliva ur bilen. Själva tvättningen kan gå på cirka tre minuter eller lite mer.

Wash Worlds nya biltvättanläggning i Vetlanda är utrustad med en biologisk vattenreningsanläggning, vilket gör det möjligt att filtrera, rena och i slutändan återanvända det mesta av vattnet istället för att hela tiden använda nytt. Därigenom förbrukar varje fordonstvätt ned till sex liter per biltvätt, enligt Wash World.

Wash World har drygt 150 biltvättanläggningar i Norden. Med de två nyöppnade anläggningarna i Malmö och Vetlanda så har företaget nu totalt 17 biltvättar i Sverige. En artonde öppnar under nästa år i Tranås.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125