23948sdkhjf

Bilföretag köper in sig i skadeverkstad

J Bil har gått in som delägare i en skadeverkstad för att kunna erbjuda sina kunder i Göteborg även skade- och lackarbeten.

Bilåterförsäljaren J Bil har expanderat kraftigt de senaste åren och har nu fyra anläggningar i Stockholm och tre i Göteborg. Som en del i sin fortsatta expansion har man nu gått in som delägare i Henriksen Bilservice i Göteborg. Affären innebär att J Bil nu kan erbjuda sina kunder plåt- och lackarbeten i egen regi.

– Henriksen är en väletablerad aktör som har jobbat inom området mycket länge. För oss är det jätteviktigt att ta vara på den kunskap och erfarenhet som finns hos Henriksen, det är därför vi går in som delägare. All kompetens inom plåt och lack kommer att stanna kvar och fortsätta utvecklas tillsammans med J Bil, vilket känns tryggt för både oss och våra nya kollegor, säger J Bils vice vd Anders Karlander.

J Bil är idag återförsäljare av de flesta av Stellantis-koncernens bilmärken (Peugeot, Citroen, Opel, Jeep, Alfa Romeo) samt märkena Hyundai, Mitsubishi och Mazda.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094