23948sdkhjf

Här ansluter man sin däckverkstad till First Stop

Rolf Ericson Bil-koncernen i Dalarna ansluter nu sin tredje däckverkstad till den internationella kedjan First Stop.

Rolf Ericson Bil-koncernen ansluter nu sin tredje däckverkstad till däckkedjan First Stop. Det är däckverkstaden hos Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar i Mora som går med i First Stop-nätverket.

Rolf Ericson Bil har sedan tidigare två däckverkstäder anslutna vid sina anläggningar i Falun och Borlänge. Först att bli First Stop-ansluten var Rolf Ericson Bils däckverkstad i Borlänge, den gick med 2007.

Däckverkstaden i Mora ska lagom till anslutningen till First Stop få större lokaler – utbyggnaden beräknas vara färdig för inflyttning i slutet på januari. Samtliga av Rolf Ericson Bils tre däckverkstäder som nu är anslutna till First Stop jobbar både med däck till tunga och lätta fordon.

Rolf Ericson Bil har försäljningsanläggningar för personbilar och lätta transportbilar i Falun och Borlänge. I Falun har man också en nybyggd anläggning med både skade-, glas- och däckverkstad. Rolf Ericson Bils bolag för tunga fordon – Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar – har också anläggningar i Borlänge och Mora.

Däckkedjan First Stop har totalt cirka 2000 anslutna däckverkstäder spridda i 25 länder runt om i Europa. First Stop äger inte några av sina anslutna anläggningar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.096