23948sdkhjf

Husbilsanläggning växer så det knakar

Husbils- och husvagnsförsäljaren Kanon-Kurt i Ludvika har slagit flera försäljningsrekord de senaste åren och bygger nu flera nya hallar för att kunna göra bland annat fullservice på husbilsmotorer.

– Det har varit ett kanonår, ett fruktansvärt bra och roligt år, tack vare alla goa kunder som vi har, säger Ove Ek, som är en av Kanon-Kurts tre delägare.

Utbyggnaden, som nu är i full gång, innebär att det i direkt anslutning till Kanon-Kurts lokaler byggs tre nya hallar för motorservice samt ytterligare fem nya hallar för bodelsarbeten. När utbyggnaden är färdig kommer Kanon-Kurt att ha tretton verkstadsplatser. Även utrymmen för utökat reservdelslager kommer att byggas i anslutning till de nya hallarna.

– Vi kommer kunna utföra alla typer av jobb på husbilar samt husvagnar och ger oss en ökad kapacitet och service. Det som blir nytt för oss är att vi nu även kommer kunna utföra chassi-arbeten. Det vill säga att vi kan göra motorservice, kamremsbyten, hjulinställningar med mera. Det blir ett helt nytt affärsområde för oss berättar delägaren Per Lodén.

Med utbyggnaden ökar Kanon-Kurts sin lokalyta med nästan 900 m2 och parkerings- och uppställningsytor med 5200m2. Utbyggnaden kommer kosta omkring 25 miljoner kronor och arbetena väntas vara färdiga i augusti i år.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078