23948sdkhjf

Brittisk journalist: Därför är Digital Servicebook framtiden

Den digitala serviceboken är idag en av världens största leverantörer av servicedokumentation, och den har till skillnad från den traditionella serviceboken framtiden för sig. Det menar Mike Ruff, redaktör för den brittiska branschpublikationen Garage Wire.

I en ledare skriven av Mike Ruff, redaktör för den brittiska branschpublikationen Garage Wire, diskuteras servicebokens framtid. Han beskriver att det fanns många skeptiska röster 2015 när den digitala tjänsten Digital-Servicebook kom, men att det fanns ett stort behov av förnyelse och modernisering, vilket förklarar plattformens framgång.

Det största målet för Digital-Servicebook var att komma med en lösning där konsumenten stod i centrum, som var lätt att använda och som gav hela bilbranschen ett lyft i kvalitet och transparens.

”Om det hade varit standard med en digital servicebok hade informationen i den varit mer pålitlig, det skulle inte uppstå några problem om den fysiska försvann och det skulle vara svårare att fuska. Dessutom har konsumenten alltid tillgång till all dokumentation som verkstaden laddar upp – som kan lämnas ut till biltillverkaren/bilimportören om en garantifråga uppstår”, skriver Mike Ruff.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109