23948sdkhjf

Tjänsten som ska förenkla köpet av elbilsladdare

Elbilsvaruhuset.se och Doneservices.se har tagit fram en ny digital tjänst som hjälper konsumenten med både köp och installation av elbilsladdare i hemmet.

Den nya tjänsten, som Elbilsvaruhuset.se och Doneservices.se lanserar fokuserar på att hjälpa elbilsägare med att både hitta säkra elbilsladdare och med att få laddaren installerad i hemmet.

”Visionen är att hjälpa konsumenter med sitt köp av laddbox under hela processen, allt från själva köpet till installationen, samt hanteringen av det så kallade Grön Teknik bidraget” skriver Elbilsvaruhuset.se i ett pressmeddelande. Den digitala plattformen för tjänsten har utvecklats av Doneservices.se.

Innan installationen av laddstationen görs ska kunden också erbjudas en kostnadsfri konsultation genom videosamtal med Doneservices elektriker.

Kunden får hjälp med att få det så kallade grön teknik-bidraget genom att Elbilsvaruhuset.se debiterar Skatteverket 50 procent av totalbeloppet för både laddbox och installation (som är max 50000 kr) och fakturerar bilägare resterande 50 procent efter genomförd installation.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094