23948sdkhjf

De öppnar showroom i Stockholm

Italienska sportbilstillverkaren Lamborghini utökar sin närvaro på Sverigemarknaden genom ett nytt showroom i Stockholm.

Lamborghini har sedan tidigare en bilhall i Malmö och det nya showroomet i Stockholm är tänkt som ett komplement.

Bakom investeringen av ett nytt showroom står Semler Premium Sweden, auktoriserad återförsäljare av Lamborghini i Sverige.

– Vår nya bilhall i Stockholm är bara början på vår investering på den skandinaviska marknaden. Vi ser en ökad efterfrågan på Lamborghinis produkter i vår region och vårt nya showroom tar upplevelsen närmare både befintliga och framtida skandinaviska ägare av Lamborghini, säger Johan Mårtensson, country manager på Semler Premium Sweden, i ett pressmeddelande.

Sedan Lamborghini etablerades i Malmö 2015 har försäljningen ökat i Sverige från 10 sålda bilar under 2015, till 47 bilar 2021 och beställningar på 91 bilar så här långt under 2022. Det var delvis på grund av den ökade efterfrågan på märkets exklusiva sportbilar som Lamborghini öppnade sin nya lokal i Stockholm. Lamborghinis showroom är placerat i en helt nybyggd lokal strax norr om Stockholm vid E4:an, lättillgängligt från både centrala Stockholm och Arlanda.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Försäkringsappen som är integrerad i bilen
Laddad mässa fick fler besökare än någonsin
Han blir ordförande för Bildelsgrossisterna
Besikta satsar i glesbygden
Autocirc tar över en av Finlands största bildemonteringar
Begagnade elbilars pris ner 22 procent på 2 månader
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094