23948sdkhjf

Storbesök från USA på årets Stora Hansen-dagen

När Hansen Group arrangerar årets upplaga av ”Stora Hansen-dagen” bjuder man på en överraskning från USA i form av en rad utställare och besök av branschorganisationen SEMA.

Lördagen den 27 augusti anordnar Hansen Group den åttonde upplagan av Stora Hansen-dagen. Nytt för i år är att den amerikanska organisationen SEMA (Specialty Equipment Market Association) närvarar.

På sitt besök i Sverige och Stora Hansen-dagen har SEMA också med sig cirka 20 företag från USA som visar sina produkter och tjänster på eventet.

– SEMA kommer till Sverige tillsammans med företagen för att titta på vår marknad. Vi har en god relation med SEMA, de kände till Stora Hansen-dagen vilket ledde till denna samverkan. Vi har avsatt en större yta i vår fastighet där de amerikanska företagen kommer ställa ut sina produkter och svara på frågor. Flera företag har redan skickat över produkter till oss som kommer monteras på bilar som visas upp, berättar Hansen Groups vd William Hansen.

SEMA är kända för den världsledande bilmässan SEMA Show i Las Vegas. Förra året hade SEMA-mässan över 100000 deltagare, 1400 utställare och 1000 utställningsbilar.

C. Hansen Group AB är Sveriges idag äldsta och största nischföretag specialiserat på import av reservdelar till amerikanska bilar, marinmotorer och drev samt tillbehör och säkerhetsutrustning inom motorsport.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
En modern klassiker från Mechatronik
Tre klasser vann jackpot på Automässan
Elfordon kräver nya rutiner hos polisen
Bilägare får nya däck efter rekordslitage
Och årets bilfärg är...
ARN: Ingen ersättning för SL-kort när nya bilen krånglade
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094