23948sdkhjf

De har Autoexperten-skylt med nytt utseende

Tidigare i år lanserade Autoexperten sin nya filmserie – och slogan – ”Längre leve din bil”. Nu har en av kedjans nyanslutna verkstäder fått sin Autoexpertenskylt, med slogan och allt.

Begagnatbilhandlaren Moberg Bil AB på Hisingen i Göteborg var tidigare ansluten till Meca, men gick nyligen med i Autoexperten.

Nu har Moberg Bils serviceverkstad fått upp sin nya Autoexperten-skylt. Och den nya Autoexperten-skylten på fasaden ser inte ut som vi i branschen och kunderna är vana vid. Istället för Texten i röd och blå färd så har Moberg Bils nya Autoexperten-skylttexten i vit färg och med den tillhörande slogan ”Längre leve din bil” inunder, i mindre textstorlek.

Om "Längre leve din bil"

I början av året lanserade Autoexperten Youtube-serien Längre leve din bil där programledaren Erik Ekstrand - bland annat känd som en del av duon "Erik och Mackan" och som programledare på SV Barn - i 10 avsnitt besöker lika många Autoexpertenverkstäder runt om i Sverige och kunder som tillsammans tar sig an utmaningen att laga kundens inte alltid så ömt vårdade bil.

LÄS ÄVEN: Så många har sett Längre leve din bil hittills

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Verkstäder måste bli bättre på service enligt experten
Priset på begagnade bensinbilar sjunker
Minskning av husvagnar och husbilar
Startbatteriet hos laddhybrider kräver extra omsorg
F1-världsmästare kör NASCAR-bil i Le Mans
Bilprovningen tar chef från Rusta
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.109