23948sdkhjf

De har Autoexperten-skylt med nytt utseende

Tidigare i år lanserade Autoexperten sin nya filmserie – och slogan – ”Längre leve din bil”. Nu har en av kedjans nyanslutna verkstäder fått sin Autoexpertenskylt, med slogan och allt.

Begagnatbilhandlaren Moberg Bil AB på Hisingen i Göteborg var tidigare ansluten till Meca, men gick nyligen med i Autoexperten.

Nu har Moberg Bils serviceverkstad fått upp sin nya Autoexperten-skylt. Och den nya Autoexperten-skylten på fasaden ser inte ut som vi i branschen och kunderna är vana vid. Istället för Texten i röd och blå färd så har Moberg Bils nya Autoexperten-skylttexten i vit färg och med den tillhörande slogan ”Längre leve din bil” inunder, i mindre textstorlek.

Om "Längre leve din bil"

I början av året lanserade Autoexperten Youtube-serien Längre leve din bil där programledaren Erik Ekstrand - bland annat känd som en del av duon "Erik och Mackan" och som programledare på SV Barn - i 10 avsnitt besöker lika många Autoexpertenverkstäder runt om i Sverige och kunder som tillsammans tar sig an utmaningen att laga kundens inte alltid så ömt vårdade bil.

LÄS ÄVEN: Så många har sett Längre leve din bil hittills

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.172