23948sdkhjf

Oljeleverantören som byter plastdunken mot pappförpackning

Enklare hantering av tomma förpackningar och en platseffektivare behållare är fördelar som gör att franska olje- och kemijätten Total Energies nu lanserar motorolja i kartongförpackning.

Total Energies smörjmedelsdivision – Total Lubrifiants – lanserar nu motorolja i slank 20-litersförpackning i papp, istället för i sedvanlig plastdunk.

Total Energies nya pappförpackning marknadsförs under namnet ”Quartz Box”. I ett första skede kommer 11 olika motoroljor till nyare bilar att erbjudas i den nya pappförpackningen och Danmark blir ett av de första länderna på Europamarknaden där Total Energies motoroljor finns att köpa i den nya Quartz Box.

Quartz Box-förpackningen består av ett yttre papphölje och en inre påse som innesluter oljan. En 20-liters Quartz Box är enligt Total Energies 348 gram lättare än motsvarande traditionella 20-litersdunk i plast.

Den största utrymmesvinsten med den nya Quartz Box uppstår när förpackningen är tom och ska förvaras i väntan på att kastas. Quartz Box kan då till skillnad från plastdunken vikas ihop och plattas till.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Verkstäder måste bli bättre på service enligt experten
Priset på begagnade bensinbilar sjunker
Minskning av husvagnar och husbilar
Startbatteriet hos laddhybrider kräver extra omsorg
F1-världsmästare kör NASCAR-bil i Le Mans
Bilprovningen tar chef från Rusta
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.125