23948sdkhjf

Han jagar distributörer till brandsäkerhetsnyhet

Före detta brandmannen Tommy Carnebo, som numera jobbar som brandsäkerhetsexpert hos företaget Dafo, jobbar nu för fullt med att hitta distributörer till en världsunik produkt som upptäcker en brand i ett elbilsbatteri innan den ens har startat.

När Motormagasinet är på besök på världens största fordonseftermarknadsmässa - Automechanika i Frankfurt, träffar vi Tommy Carnebo som också är på väg med pendeltåget från Automechanika-mässan in till centrala Frankfurt.

Utöver en föreläsning på mässan om brandsäkerhet och den nya produkten så ägnar Tommy Carnebo en hel del av besöket på Automechanika åt att hitta distributörer till den nya brandsäkerhetsprodukten som ryms i den röda väskan på bilden.

Den nya produkten bygger på beprövad teknik som kan upptäcka en begynnande brand i ett litiumjon-batteri.

– När man upptäcker att elbilsbatteriet börjat brinna så är det redan för sent. Då går inte branden att släcka. Därför är det så viktigt att kunna förhindra en brand i ett elbilsbatteri, förklarar Tommy Carnebo.

Tommy Carnebo presenterar den nya brandsäkerhetsprodukten i sin helhet på Inspirationsdagen Fokus Bilverkstad den 22 september.

Anmäl dig till Inspirationsdagen Fokus Bilverkstad HÄR

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078