23948sdkhjf

Ingen brist på vinterdäck hos NDI Sverige

Däckgrossisten NDI Sverige, som i september öppnade ett nytt däcklager på sitt huvudkontor i Lund, har fyllt lagret med vinterdäck inför den kommande vintersäsongen. En vinter där det kan finnas risk för brist på vissa typer av vinterdäck.

– Redan i mars rapporterades det om problem med bristen på däck, eftersom däckfabriker började stänga på grund av kriget i Ukraina. Därför började vi tidigt att beställa så många vinterdäck vi kunde, och hade plats för i vårt nya lager, för att säkerställa våra kunder en stabil tillgång på vinterdäck i en osäker tid, säger försäljningschef på NDI Sverige, Peter Liljedahl i ett pressmeddelande.

Under de senaste fyra månaderna har många containrar fyllda med vinterdäck skickats till NDI Sverige, berättar Peter Liljedahl. Med extra försändelser som kommer in under december är företaget nu redo att leverera under en oförutsägbar vinter.

– Vi är nu redo för vintersäsongen där vi kommer att kunna leverera en stor mängd av många olika däcktyper. Inte minst däck för de allra kallaste klimaten i norra Sverige. En produkttyp som i många fall drabbats hårt av fabriksstoppen i Ryssland, men där vi kunnat köpa däck från fabriker i Asien och Europa, säger Peter Liljedahl.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ingo expanderar med biltvättar
Världspremiär för Kia EV9 – billigare än Volvo EX90
ABS Wheels expanderar sin E-handel
Fordonstillverkare omprövar sin strategi
Nästa generation Grandland kommer som elbil
Förbud eller inte – det är frågan
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.112