23948sdkhjf

Elektrisk Rolls Royce

Rolls-Royce presenterar nu den helt eldrivna modellen Spectre. Det är en rejäl lyxbil som väger 2 975 kg och har en hjulbas på 3,2 meter. Prismässigt kommer den att ligga mellan suven Cullinan och Phantom. De första leveranserna ska ske i slutet av nästa år.

Det man får för pengarna om du köper en Rolls-Royce Spectre är en kärra som klarar 52 mil på en laddning, har elmotor på 430 kW/585 hästkrafter och 900 newtonmeter. Det är den bredaste grillen Rolls någonsin satt på en bil och den är upplyst av 22 små LED-lampor. Den har även två separata strålkastare och DRL-lister. I övrigt känns designen igen på många plan om än med en något uppdaterad touch. I hjulhusen sitter 23-tummare vilket också är de största fälgarna som tillverkaren satt på en bil.

Interiören får vana Rolls-förare att känna igen sig, samtidigt som de som gillar fysiska knappar lär uppskatta att det finns ett gäng med sådana kvar. Dörrarna är hängda i bakkant för att kunna göra en stilig entré och exit och det finns en stjärnhimmel man kan drömma bort sig i även på dörrarna.

Den exakta prislappen har ännu inte angivits.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078