23948sdkhjf

12:30 på fredagar är det korvrusning på Cirkle K.

Korv är big business och mackarna tävlar i att ha det bästa utbudet av mat till stressade mackbesökare som vill klara av allt på samma ställe. Med ett pris som bästa korvkiosk av Korvakademien blir Cirkle K framöver kanske ett ställe att åka till utan att ha något annat ärende.

– Vi är enormt hedrade och det är det finaste kvittot vi kan få på att vårt hårda arbete och stora engagemang för korv, säger Anna Pehrson, kategoriansvarig för korv och annan varm mat på Circle K Sverige.

Korvakademien, Akademin för de sköna korvarna, bildades 1991 och har till syfte att höja korvens anseende samt öka utbudet av god korv i samhället. De delar årligen ut pris i fyra kategorier, nämligen Årets Korvkiosk, Årets Korvprofil, Årets Korvkrog och Årets Hederspris.

Circle K har bland annat tagit fram genom att ta fram Korvkartan, en kartläggning över svenskarnas preferenser och attityder till korv på nationell och lokal nivå. Dessutom har de lanserat en Briskorv för att stötta Bris arbete med utsatta barn och unga.

Circle K säljer mer än 10 miljoner korvar per år. Allra flest vid 12.30 på fredagar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Aiways öppnar för beställningar på U6
Efter uppköpet – åtta orter blir två regioner
Försäkringsappen som är integrerad i bilen
Laddad mässa fick fler besökare än någonsin
Han blir ordförande för Bildelsgrossisterna
Besikta satsar i glesbygden
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.109