23948sdkhjf

Volvo On Demand utökas återigen

I september i år utökade Volvo On Demand sin tjänst med bokning av Volvobilar per månad. Bokningar har inledningsvis varit möjliga i Stockholm. Intresset har varit så stort att tjänsten ännu en gång utökas med fler bilar och lanseras även i Göteborg och Malmö.

Intresset för snabb, enkel och flexibel tillgång till bil ökar. Genom tjänsten Volvo On Demand kan Volvobilar bokas per timme, helg, vecka och sedan september i år även per månad från 7990 kr.

–Vår utökade tjänst för bokning av Volvobilar per månad har mottagits mycket positivt av marknaden, säger Erik Jivmark, VD på Volvo Car Mobility som driver tjänsten Volvo On Demand.

­

–Våra kunder uppskattar att de kan hämta sin bil redan samma dag, samt flexibiliteten att ha en bil en månad eller mer. De bilar som funnits tillgängliga i Stockholm har samtliga bokats och vi ser intresse från andra städer. Vi är därför glada att nu även kunna erbjuda månadsbokningar för kunder i Göteborg och Malmö.

En 30-dagarsperiod bokas enkelt direkt i appen och bilen låses upp med mobiltelefonen. Bilen kan hämtas redan samma dag och bokningen förnyas automatiskt månadsvis och avslutas senast tre dagar innan förnyelse.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125