23948sdkhjf

Volvo On Demand utökas återigen

I september i år utökade Volvo On Demand sin tjänst med bokning av Volvobilar per månad. Bokningar har inledningsvis varit möjliga i Stockholm. Intresset har varit så stort att tjänsten ännu en gång utökas med fler bilar och lanseras även i Göteborg och Malmö.

Intresset för snabb, enkel och flexibel tillgång till bil ökar. Genom tjänsten Volvo On Demand kan Volvobilar bokas per timme, helg, vecka och sedan september i år även per månad från 7990 kr.

–Vår utökade tjänst för bokning av Volvobilar per månad har mottagits mycket positivt av marknaden, säger Erik Jivmark, VD på Volvo Car Mobility som driver tjänsten Volvo On Demand.

­

–Våra kunder uppskattar att de kan hämta sin bil redan samma dag, samt flexibiliteten att ha en bil en månad eller mer. De bilar som funnits tillgängliga i Stockholm har samtliga bokats och vi ser intresse från andra städer. Vi är därför glada att nu även kunna erbjuda månadsbokningar för kunder i Göteborg och Malmö.

En 30-dagarsperiod bokas enkelt direkt i appen och bilen låses upp med mobiltelefonen. Bilen kan hämtas redan samma dag och bokningen förnyas automatiskt månadsvis och avslutas senast tre dagar innan förnyelse.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
En modern klassiker från Mechatronik
Tre klasser vann jackpot på Automässan
Elfordon kräver nya rutiner hos polisen
Bilägare får nya däck efter rekordslitage
Och årets bilfärg är...
ARN: Ingen ersättning för SL-kort när nya bilen krånglade
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094