23948sdkhjf

Mecas nya expresslager: fler än 35 000 artiklar

På Mecas expresslager i Järfälla har en större ombyggnation precis blivit klar och i samband med det har också erbjudandet till de anslutna verkstäderna kunnat förbättras avsevärt.

I samband med ombyggnationen har de haft fokus på att bygga om lagersystemet för att förenkla både logistiken men även arbetet för alla lagermedarbetarna.

– Vi har mer än dubblerat antalet artiklar och kan nu konstatera att vi har över 35 000 olika artiklar att tillgå. Med ett tydligt och uppmärkt hyllsystem blir det enklare att plocka de beställningar som kommer in från våra kunder. säger Jonathan Cumlin som är platschef på Meca expresslager i Järfälla.

I dag försörjer Meca expresslager i Järfälla verkstäder i, och omkring, hela norra Stockholm med reservdelar. De fyra budbilarna som finns knutna till lagret cirkulerar med leveranser till de anslutna verkstäderna, upp emot fem gånger per dag.

– I och med ombyggnationen har vi absolut kapaciteten att utöka vår verksamhet och försörja ytterligare verkstäder från vårt expresslager, säger Eric Jacobson, kundutvecklare Meca Järfälla.

Under första kvartalet 2023 kommer de ytterligare att bredda sitt sortiment, då med fokus på tillbehör och reservdelar kopplat till tunga fordon.

– Att kunna erbjuda vår bredd på artiklar med fokus på både personbil och tunga fordon känns helt rätt, säger Eric Jacobson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Bell Aurens Longnose – när pengarna räcker till
Tyngre bilar oroar Gröna Mobilister
De bildar världens första storskaliga däckåtervinningsbolag
Motonets nästa jättevaruhus till Örebro – ”Ett toppenläge”
Ny vd hos Mercedes-Benz
Hedins nya storaffär omfattar hela Norden
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.125