23948sdkhjf

Lyckliga vinnare på Automässan

Vid Automässan i Göteborg delade Meca ut fyra hederspriser. Kategorierna var Årets Meca Bilservice, Årets OKQ8 Bilverkstad samt den nya kategorin, Årets Meca Tunga Fordon, som gick till J.B. Hedströms Åkeriverkstad i Svenljunga.

Motivering Årets Meca Tunga Fordon:

"J.B. Hedströms Åkeriverkstad nominerades till årets verkstad för sitt entreprenörsdriv i en väldigt utmanande marknad. Den absolut lojalaste samarbetspartnern där man knutit starka relationer till flera av oss. Stor kompetens och framför allt en hög servicegrad där man med stor framgång bevarar långvariga relationer då man ligger i framkant att vilja efterleva kundernas förväntningar. De har vuxit som kund hos Meca med ökad försäljning varje år och har även nyligen valt Meca som smörjmedelsleverantör i ett avtal över 5 år.

Årets Bosch Car Service

Motivering:

"Kenneths Bilteknik i Mullsjö har ett starkt driv i affären och är lojala i sina inköp mot Meca. Verkstaden ligger alltid i framkant när det kommer till utveckling mot att bli framtidens verkstad och förstår att det krävs tid och engagemang för att komma dit. Personalen är välutbildad, driven och har fokus på att fortsätta utvecklas. Inför 2023 investerar Kenneths Bilteknik i ny hjulinställare, lyft, samt däckmaskiner från Hunter. Utöver detta är verkstaden en Godkänd bilverkstad vilket vi är stolta över."

Årets OKQ8 Bilverkstad 

Motivering:

"Iggebil i Hudiksvall är fortsatt en stark bärare av verkstadskoncept. Här noterar vi hög klass inom alla de områden vi värdesätter inom OKQ8; ordning och reda, effektivitet, samarbete med stationen och alltid med fokus på kundens bästa. Man jobbar ständigt med kompetenshöjning av personalen och även med att utveckla verkstaden med de tekniska hjälpmedel som ger kunden högsta service och kvalitet, både idag och i framtiden. Iggebil lyckas även med konststycket att från redan starka siffror öka sin omsättning senaste året. När alla kurvor pekar uppåt så förtjänar man en nominering till Årets bilverkstad hos OKQ8."

Årets Meca Bilservice

Motivering:

Bema Bil & Motor i Herrljunga är ett typexempel på hur bra det kan gå när man satsar på rätt saker. De förstår vikten av att ha rätt utrustning och kompetens och har därmed säkrat upp så att deras kunder inte ska behöva åka någon annanstans. Med en hög lojalitet samt otroligt stark konceptefterlevnad står BEMA säkert rustade för framtiden. De kan hjälpa dig oavsett om det är en ny elbil eller en A-traktor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11