23948sdkhjf

Carstore växer i Norge med ny tjänst

Carstore lanserar den nya tjänsten Carstore Auction, vilket är en digital plattform som ska göra det enklare att sälja begagnade fordon. Genom den nya tjänsten hoppas Carstore bland annat att företaget ska växa och bli en betydande aktör på den norska begagnatmarknaden.

Carstore är en märkesoberoende återförsäljare inom Hedin Mobility Group, helt dedikerad till begagnade person- transport- och lastbilar. Företaget driver idag sju anläggningar i Sverige och Norge, och planerar för öppning av ytterligare en anläggning i Kristianstad under våren 2023. Därtill arbetar man tätt med Hedin Mobility Groups återförsäljargrupper runt om i Europa.

I Norge har Carstore varit etablerade med tre anläggningar sedan 2022. I början av 2023 utökades verksamheten när anläggningen i Lilleström, som numera även är Carstores huvudkontor i Norge, byggdes ut med ytterligare cirka 750 kvm. Företaget har stora tillväxtambitioner för den norska marknaden och som en del i expansionen lanseras nu Carstore Auction i Norge.

Carstore Auction är en digital B2B-plattform som möjliggör en smidig process för att sälja vidare begagnade fordon, som inte läggs ut till försäljning hos Carstore och övriga Hedin-återförsäljare, till andra handlare. Tjänsten fungerar som ett digitalt systemstöd och är tänkt att skapa en enklare och effektivare hantering av bilar med försäljning till handlare till marknadsmässiga priser.

– Vi är mycket glada över att kunna erbjuda norska bilhandlare det processtöd och mervärde som Carstore Auction tillför. Vår ambition är att bygga en bärkraftig organisation, bli en betydande aktör och ta en ansenlig marknadsandel av begagnatförsäljningen i Norge. Med Carstore Auction tar vi ytterligare ett steg framåt på denna resa, säger Mats Leikfoss, Country Manager för Carstore i Norge.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094