23948sdkhjf

Motormagasinet söker vass reporter

Vill du vara med och vässa fordonsbranschens ledande tidning? Motormagasinet söker en reporter som är positiv och rapp, som kan hugga i och komplettera vårt redaktionella team. Vi söker dig med journalistisk erfarenhet som har ett öga för digital publicering och sociala medier. Du ska kunna uttrycka dig väl i text, hantera en kamera och känna dig bekväm med att jobba med rörlig bild.

Du ska kunna växla mellan att skriva snabba nyheter och att göra fördjupningar. Du jobbar under eget ansvar, samtidigt nära dina kollegor och du ska ha lätt för att samarbeta. Vi utgår ifrån att du vill ta egna initiativ, dela med dig av goda idéer, är öppen för att testa och vill utveckla journalistiken tillsammans med kollegorna på redaktionen.

Är du framåt, nyfiken och van att snabbt växla arbetsuppgifter är det dig vi söker. Relevant utbildning och/eller erfarenhet är en fördel, intresse för branschen helt nödvändigt. Körkort är ett krav.

Tjänsten är ett längre vikariat med start i april med möjlighet till förlängning. Lön efter överenskommelse. Placering: Solna.
Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person.

Skicka cv och ansökan så snart som möjligt eller senast den 12 mars till charlotte.steen@nordiskemedier.se och skriv ”Reporter Motormagasinet” i ämnesraden.
Har du frågor kring tjänsten, kontakta chefredaktör Johan Järup på 073-682 53 58 eller på johan.jarup@motormagasinet.se.

Motormagasinet är en fristående nyhetstidning för motorbranschen. Tidningen vänder sig till bilverkstäder, bensinstationer, bilhandel och fordonsindustri samt företag och organisationer med anknytning till motorbranschen. Motormagasinet ingår i Nordiske Medier som är Nordens största förlag med inriktning på branschmedier (B2B). Bolaget har 220 anställda i Danmark, Sverige och Norge. I verksamheten ingår ett 50-tal webbpublikationer och nyhetsbrev, 30-talet papperstidningar samt ett stort antal event. Läs mer om oss på www.nordiskemedier.dk och www.motormagasinet.se.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14