23948sdkhjf

Batteridriven bandfil för trånga utrymmen

Milwaukee Tools nya bandfilar ökar produktiviteten utan krångel med slangar, sladdar och verktygsunderhåll, enligt tillverkaren. Med ett M12 4,0 Ah-batteri räcker en laddning för att avverka upp till 50 punktsvetsar med bandfilen på 13 mm och upp till 40 punktsvetsar med den på 10 mm.

På Milwaukee Tools nya bandfilar finns möjlighet att justera rotationsriktning. Den låsbara strömbrytaren ska öka användarvänligheten och minskar energiförbrukningen vid repetitiva arbetsmoment.

M12-bandfilarna har en kompakt design och avancerad ergonomi, vilket ger 360 graders verktygsfri bandjustering för bättre åtkomst och precision i trånga utrymmen samt smidigt bandbyte. De kan användas med en hand och ska vara idealiska för arbeten över huvudhöjd.

Verktygen erbjuder två hastighetslägen och steglös hastighetsreglering för avverkning av svetsfogar till precisionsslipning av rostfritt stål, aluminium och trä. De är utrustade med Led-lampor och levererar.

De nya bandfilarna är fullt kompatibla med det övriga M12-sortimentet som numera omfattar fler än 110 elverktyg som använder samma batteriplattform.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Bell Aurens Longnose – när pengarna räcker till
Tyngre bilar oroar Gröna Mobilister
De bildar världens första storskaliga däckåtervinningsbolag
Motonets nästa jättevaruhus till Örebro – ”Ett toppenläge”
Ny vd hos Mercedes-Benz
Hedins nya storaffär omfattar hela Norden
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.125