23948sdkhjf

Ny stilig Peugeot i flera varianter

Nu visar Peugeot upp nya Peugeot 508, med en modern siluett som kombineras med en spännande front. Peugeot 508 erbjuds i femdörrars- och kommer utrustad med allt från en helt ny LED-ljussignatur till avancerad förarassistans.

Under motorhuven erbjuds nya Peugeot 508 och 508 SW med två hybridmotorer, 180 hk och 225 hk, en bensinvariant på 130 hk och en dieselvariant på 130 hk. Alla motorer kombineras med en automatisk växellåda.

Peugeot 508 Sport Engineered Plug-In Hybrid är utrustad med fyrhjulsdrift, en hybridmotor på 360 hk och har en helelektrisk räckvidd på upp till 45 km.

‒ Peugeot förstärker sin teknologiska och kattdjurs-inspirerande identitet med nya och radikala 508. Ultra-smala strålkastare med 3-klorsignatur utgör grillen, som smälter ihop med stötfångaren och skapar en spektakulär front, säger Matthias Hossann, Peugeots designchef.

Interiört erbjuder nya 508 den senaste generationen Peugeot i-Cockpit med en kompakt ratt, anpassningsbar head-up-display och en högupplöst 10-tumspekskärm. Ett förarassistanssystem med adaptiv farthållare, automatisk nödbroms och filhållningsassistans ska göra resan i nya Peugeot 508 så trygg som möjligt.

Framsätena i nya Peugeot 508 har certifierats av den tyska föreningen AGR, Aktion für Gesunder Rücken, som arbetar för en bättre rygghälsa. Mellan framsätena i nya Peugeot 508 finns utrymme för att trådlöst ladda sin smartphone samt dubbla usb-c-uttag.

Beräknad lansering av nya Peugeot 508 är till sommaren och det kommer gå att välja mellan sju olika färger, från Okenite White till Elixir Red och Perla Nera Black. Modellen kommer att produceras vid Peugeots anläggning i franska Mulhouse.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078