23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Digital Servicebook

Varför Digital Servicebook er det viktigaste verktyget inom fordonsindustrin?
Danmark har en tradition av skickliga mekaniker och verkstäder. Vi måste behålla dem. Men det finns en kamp om kunderna, och biltillverkarna försöker hårt för att behålla bilägarna så att de bara kan servas på OE-verkstäder.

Det är därför Digital Servicebook gör kunderna fria. Vi ger dem full tillgång till all information om deras bil, service, reparationer etc. så att de återigen är fria att välja exakt vilken verkstad de vill besöka samtidigt som de uppfyller sin fabriksgaranti. Vi ger webbplatser tillgång till samma data och säkerställer enkel integration med verkstädernas IT-system, så att du kan spara värdefull tid i vardagen, snabbt kontrollera kampanjer och recalls och alltid hålla din tid – samtidigt som du lockar och behåller kunder med super service, automatiserad SMS-information och påminnelse för service.

Vi började arbeta med Digital Servicebook 2015.
Vi gjorde detta för att hjälpa de oberoende verkstäderna i Danmark att bli starkare i förhållande till det digitala krig som redan hade börjat. Digitaliseringen innebar bland annat att biltillverkarna stängde ner alla sina datasystem och gick hårt åt kunderna, som inte längre kunde köra till en valfri verkstad.

Idag är data och historik om en bil en oerhört viktig del för en verkstad för att hjälpa kunder att följa fabriksgarantier och att alltid köra en bra och säker bil. Den datan måste naturligtvis vara öppen och tillgänglig för alla! Både bilägare, tillverkare och de fristående verkstäderna.

Digital Servicebook har vuxit från att vara en bra idé till att vara ett erkänt varumärke. Det ligger ett enormt arbete bakom de produkter vi har idag, men kärnan är fortfarande densamma – vi kämpar för de fria, auktoriserade reparatörerna och för kundernas rätt till sin egen bilhistorik.

Du kan läsa mer om oss under Nyheter, där du bl.a. kan hitta intervjuer, artiklar och kundreferenser från några av de många nöjda verkstäder som använder Digital Servicebook.

Digital Servicebook
Vordingborgvej 79
4700 Næstved
Danmark
VAT nummer: DK36726350
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047