23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Care of Cars Produkt Skandinavien AB

Vi började vårt engagemang inom bilvård med att vi startade och drev egna, framgångsrika DITEC®-stationer.

För oss har vår största drivkraft alltid varit viljan att utvecklas. Den drivkraften, tillsammans med förmågan att se möjligheterna både idag och i framtiden, ledde oss till att starta Care of Cars®. Vi utvecklar nya, kvalitativa affärsmöjligheter och tjänster till ett helhetskoncept med goda och långsiktiga relationer till alla inom kedjan.

Men allt som är nytt behöver inte vara bättre. Därför kommer Ditec®’s lackskyddsbehandlingar bli en del av tjänsteutbudet under varumärket Care of Cars®. Ditec® är ett av Sveriges mest beprövade lackskydd, detta borgar för kvalitet, vilket är en av grundpelarna i Care of Cars®.

Ditec® är sedan 1989 Sveriges äldsta och största bilvårdskedja, för närvarande med ca 100 franchisecenter runt om i landet, som erbjuder ett koncept för lackskydds-, glas-, textil-, skinn- och fälgbehandlingar.

Organisationen
Care of Cars® är en relativt liten organisation med gedigen och mångårig erfarenhet ifrån branschen. Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort.

ertifierade Bilvårdare
Care of Cars® driver aktivt ett arbete för att främja sunda och rättvisa arbetsvillkor. Vi skapar ordning och reda i samarbete med Klar OK, ledaren inom kompakt företagsoptimering, implementerar vi regler och rutiner för att möta de skärpta kraven inom bilvårdsbranschen. Inom ramen för detta samarbete finns även ett antal rutiner och arbetssätt som kommer att förbättra det dagliga arbetet på stationerna. Samtliga Care of Cars®-stationer kommer att bli Certifierade Bilvårdare. Vilket är något som vi är stolta över.

Här nedan ser ni en del av certifieringen.

 • Systematiskt arbetsmiljöarbete
 • Mijöledningsrutiner
 • Kvalitetsledningsrutiner
 • Laglista
 • Förskrivna texter
 • Systematiskt upphandlingsarbete


Affärsidé
Care of Cars® affärsmöjligheter redan från början

När du blir en del av Care of Cars® kommer du in i en organisation som redan ”krattat manegen”. Vi arbetar hårt genom våra kanaler för att redan från början kunna erbjuda er direkta affärsmöjligheter. Vår supportorganisation är uppbyggd för att erbjuda de bästa möjliga förutsättningarna för dig.

De huvudsakliga områdena är:

 • Marknadsföring & Försäljning
 • Ekonomi
 • Etablering
 • Inköp
 • IT
 • Utbildning & Kvalitetssäkring

Miljöpolicy
Bilvård är en bransch som kan ha en negativ miljöpåverkan om verksamheten inte sköts på rätt sätt. Vi arbetar aktivt för att påverka miljön så minimalt som möjligt. Vid behandling av fordon så använder vi i första hand fullt biologiska nedbrytningsbara produkter. Vi väljer omsorgsfullt bland våra leverantörer. 

Vi strävar efter att i första hand använda produkter som är godkända av svanen eller kemikaliesvepet. Under vår certifiering av godkänd bilvårdare så är miljöpolicyn ett stort kapitel, det innebär att vi ligger i framkant och har styrdokument för att säkerhetsställa att vi gör vad vi kan för att minska vår gemensamma miljöpåverkan.

 

Care of Cars Produkt Skandinavien AB
Travbanegatan 9
213 77 Malmö
Sverige
VAT nummer: SE5593134835
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.046