23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Voicedesk AB

Voicedesk är ett svenskt företag med huvudkontor i Spanien. Vi är en  helhetsleverantör inom Kundservice som utmanar marknaden genom att  hålla en högre kvalitetsnivå med kundanpassade lösningar inom:

-Outsourcing
-Ärendehanteringssystem
-Rekrytering och Bemanning


År 2020 öppnade vi vårt kontor i Spanien från vilket vi kan leverera nordisk  kundservice. Vi är mycket flexibla och har lösningar som passar både  mindre och större företag. På vårt kontor i Fuengirola är vi ett passionerat team på ca 50 personer med olika erfarenheter och bakgrunder. Våra medarbetare är dedikerade och arbetar enbart för ett företag vilket  innebär att vi är specialister snarare än generalister. Hos oss är vår  personal vår främsta tillgång, och de är dedikerade till att möta våra  kunders behov.

Vi vill vara en partner som frigör ditt företag tid att fokusera på att driva kärnverksamheten och stärka ditt företags konkurrenskraft på  marknaden. Vi värdesätter kvalitet före kvantitet. Vår målsättning är att bli Nordens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden.

Är du nyfiken på hur Voicedesk kan verka som bollplank för ditt företag?  Läs mer på vår hemsida. 

Med ständig tillväxt, välkomnar vi kontinuerligt ambitiösa individer som vill  vara en del av vårt team och representera svenska företag. Vi söker servicerådgivare med fordonskunskaper till ProMeister i Fuengirola, södra  Spanien med start efter sommarledigheterna.

Har du erfarenhet från bilbranschen, gärna utbildad tekniker/mekaniker och med erfarenhet från försäljning/kundservice och vill vara en del av  vårt fantastiska team så ber vi dig connecta med oss här. 

 

Voicedesk AB
Svärdvägen 11C
182 33 Danderyd
Sverige
VAT nummer: SE5592153596
45 st
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.063