23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Svenska Fordonsbranschen

VÄLKOMMEN TILL SVENSKA FORDONSBRANSCHEN
Vi är en branschförening för samtliga Sveriges fordonsverkstäder, bildelsgrossister och fordonshandlare inom både tunga och lätta fordon.
Vi lägger stor kraft på att skapa medlemsnytta samtidigt som vi alltid står bakom och verkar för ”konkurrens på lika villkor”, vilket är ett måste för den svenska fordonsbranschs eftermarknads överlevnad. Vi lägger stort fokus på ett outtröttligt *påverkansarbete hos politiska beslutsfattare och är således våra medlemmars röst i de frågar som relaterar till fordonsbranschen både nationellt och nationellt.  (*kontakta oss gärna för mer info.)

En av de mer påtagliga och främsta fördelarna med medlemskapet är din tillgång till branschspecifik information och resurser. Genom att vara medlem i föreningen får du insyn i de senaste trenderna, regeländringarna och innovationerna inom fordonsbranschen. Detta ger både dig och ditt företag en stor konkurrensfördel samtidigt som du får en större möjlighet att anpassa ditt företag i denna snabbt föränderliga marknad med det omfattande nätverket du framledes har tillgång till. Med tillgång till branschspecifik information får du även möjlighet till kontinuerligt lärande och genom vårt deltagande i påverkansarbetet kommer ditt företag stärka sin position på marknaden. Medlemskapet ger rösträtt och inflytande över beslut som påverkar hela fordonsbranschen. Detta är i sin tur en kraftfull mekanism när det gäller att föra fram ditt företags olika intressen och bidrar till en positiv utveckling av branschen som helhet.

Svenska Fordonsbranschen
Alströmergatan 18
112 47 Stockholm
Sverige
VAT nummer: SE8024645353
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031