23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Atoy Automotive utnämnts till officiell distributör

Digital Servicebook, en ledande mjukvaruplattform inom fordonsindustrin för att dokumentera och registrera servicehistorik, och Atoy Sverige, grossist av reserv- och bildelar, har precis ingått ett samarbetsavtal i Sverige.

Önskar att bli en viktig del av verkstädernas dagliga arbete
Raziel Bareket, CEO, Digital Servicebook säger:

”Vi är glada att Atoy har blivit distributör till Digital Servicebook. Atoy är ett välrenommerat företag inom fordonsindustrin och har alltid varit i framkant när det gäller att erbjuda de rätta produkterna till verkstäder. Vi ser mycket fram mot samarbetet med Atoy.

Detta ligger helt i linje med vår strategi att bli en viktig del av verkstädernas dagliga arbete på den svenska marknaden. Tillsammans med Atoy kan vi bygga ut och göra vår teknik tillgänglig för ännu fler verkstäder."

Verkstäderna skall ligga i framkant med utvecklingen
Även Atoy ser fram emot samarbetet:

”Atoy jobbar långsiktigt och vi vill vara med i matchen för att erbjuda våra verkstäder att ligga i framkant när det gäller utvecklingen. Vi är såklart väldigt glada för att vi kan förstärka vårt erbjudande tillsammans med Digital Servicebook och att hjälpa våra kunder att möta framtida krav för service av bilen. Jag ser fram emot vårt samarbete med Digital Servicebook”

säger Robert Bergqvist, Vice VD för Atoy Sverige.

Om Atoy:
Atoy är ett familjeägt företag i 4e generationen, huvudägare är Jyrki Mäki där sonen Janne Mäki numer är koncern VD. Företaget grundades 1930, med mer än 90 års erfarenhet i bilbranschen har Atoy under dessa år verkat inom fordonsindustrin på den fria marknaden. Atoy har försäljningskontor i Finland, Sverige, Lettland och Estland.

Med butiks- och verkstadskoncept BDS är Atoy rikstäckande i Sverige och är representerade på över 200 platser i Sverige.

Kontaktinformation
För mer information om samarbetet kan ni kontakta:

Raziel Bareket, CEO, Digital Servicebook

Telefon: +45 71 99 33 52
Email: rb@digital-servicebook.com  

Robert Bergqvist, Vice VD, Atoy Automotive Sweden AB

Telefon: +46 8 632 74 14
Email: robert.bergqvist@atoygroup.com

Digital Servicebook
Vordingborgvej 79
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
VAT nummer: DK36726350

Sänd till en kollega

0.047