23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Digital Servicebook relanserar mobilapp för verkstäder och bilägare

På Digital Servicebook har vi precis lanserat en ny version av vår populära app, som kommer att göra livet ännu enklare för verkstäder och bilägare. Det har länge behövts en översyn, och nu var det dags att förbättra användarupplevelsen och effektivisera funktioner och processer i appen.

Ett hjälpmedel för verkstäder

Med appen kan verkstäder med prenumeration på Digital Servicebook spara mycket tid när du registrerar dig för service. Dessutom finns tillgång till full servicehistorik på bilar, vilket gör det lättare att känna bilen i förväg och säkerställa att kunden – det vill säga bilägaren – varken servas för mycket eller för lite. 

Som ett extra plus kan tillgänglig servicehistorik och kampanjdata hämtas från ett brett utbud av OE-portaler, och det är också möjligt att manuellt lägga till en bild av historiken från pappersserviceboken. På så sätt kan Digital Servicebooks mobilapp och programvaruplattform användas för att skapa en komplett servicehistorik för alla bilmärken, och plattformen kan nås från alla enheter – både i verkstaden och på språng.

När bilarna är registrerade i Digital Servicebok kan verkstäderna enkelt kalla in bilägaren nästa gång det är dags för service och ge en ännu bättre kundupplevelse. 

Bilägare har full tillgång till bilens data

Det är också enkelt att komma i gång med appen för bilägare. Med en gratis profil är det möjligt att koppla en eller flera bilar och få tillgång till servicehistoriken om verkstaden använder Digital Servicebook för att registrera service. Appen ger också tillgång till information som försäkring, skuld, körsträcka, annan bildata och skatter. 

Med Digital Servicebook behöver du inte längre oroa dig för borttappade serviceböcker, bortglömda stämplar eller liknande. Hela servicehistoriken kommer att vara digital och kan nås av både bilägare och verkstäder. Den digitala stämpeln fungerar på samma sätt som giltig dokumentation vid garantifall.

Om det blir nödvändigt att sälja bilen hjälper den fullständiga servicehistoriken till att säkerställa bästa möjliga försäljningsvärde, och bilen kan överlämnas till den nya ägaren i Digital Servicebook, eftersom historiken följer VIN-numret.

Fler nya funktioner på väg

Appen Digital Servicebook är under kontinuerlig utveckling och flera nya funktioner är på gång. Vi kan dock inte avslöja dem ännu. Håll utkik! 

Appen finns givetvis för både iOS och Android och kan laddas ner här:

Ladda ner för iOS

Ladda ner för Android

Digital Servicebook
Vordingborgvej 79
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
VAT nummer: DK36726350

Sänd till en kollega

0.047