23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

CAD lanserar två nya produkter i sitt tillbehörssortiment

CAD, en ledande tillverkare och leverantör av fordonsbelysning, presenterar två nya produkter som kommer att förenkla installationen av LED-ramper. De två produkterna, ett universellt tvådelat LED-rampsfäste och ett universellt krockbalksfäste, är speciellt utformade för att passa en mängd olika fordonsmodeller.

Det universella tvådelade LED-rampsfästet är utformat för att passa samtliga LED-ramper upp till 21" i CAD-sortimentet. Med en flexibel konstruktion och möjligheten att montera det bakom nummerplåten är detta fäste perfekt för infällt montage. Det universella tvådelade LED-rampsfästet säljs i par. Läs mer här.

Den andra produkten, det universella krockbalksfästet, är utformat för att passa i princip alla personbilar och lätta transportfordon. Detta praktiska fäste kommer att säljas i par och kommer att levereras med alla nödvändiga tillbehör för en enkel installation, inklusive 8 st bultar M6x120 mm, brickor, låsbrickor och muttrar.  Läs mer här. 

Båda produkterna är exempel på CADs fortsatta engagemang för att erbjuda högkvalitativa installationstillbehör till sina kunder. Genom att erbjuda universella fästen visar CAD att de förstår och svarar på behoven hos en bred kundkrets av fordonsägare och yrkesverksamma.

För mer information om dessa nya produkter och CADs sortiment av fordonsutrustning, besök deras hemsida på www.cdsprodukter.se.

CDS Produkter AB
Solbräckegatan 33
442 45 Kungälv
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562658582

Kontaktperson

KC
Kundtjänst CDS
info@cdsprodukter.se

Sänd till en kollega

0.047