23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

CAD släpper sin nya produktkatalog!

Nu släpper CAD sin nya produktkatalog för 2023/2024. Den innehåller bland annat en hel del produktnyheter, gamla favoriter och en smidig guide som hjälper till att enkelt hitta de installationstillbehör som rekommenderas till varje lampa. 

CAD är stolta över att kunna erbjuda en katalog fullproppad med fantastiska produkter som kommer att förbättra och effektivisera mångas arbete. I den nya produktkatalogen hittar man ett brett utbud av extraljus, LED-ramper, arbetsljus, varningsljus och monteringstillbehör. 

CAD är särskilt glada att kunna presentera ett antal spännande produktnyheter. Deras produktutvecklare har arbetat hårt för att ta fram innovativa lösningar som inte bara erbjuder överlägsen prestanda, utan också sparar på energin och miljön.

Men det är inte bara nya produkter som du hittar i den nya katalogen. CAD har också inkluderat några av deras gamla godingar – produkter som har blivit favoriter bland deras kunder och har bevisat sin pålitlighet och hållbarhet över tid. Så oavsett om man föredrar det beprövade och pålitliga eller det nya och spännande, kommer man definitivt att hitta något som passar.

För att göra det ännu enklare att välja rätt produkt, har CAD inkluderat en smidig guide som hjälper till att hitta de installationstillbehör som rekommenderas till varje lampa. Med den här guiden kan man vara säker på att man får allt man behöver för att göra sin installation komplett och säker.

Bläddra i katalogen här eller ladda ner den här nedan. 

CDS Produkter AB
Solbräckegatan 33
442 45 Kungälv
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562658582

Kontaktperson

KC
Kundtjänst CDS
info@cdsprodukter.se

Sänd till en kollega

0.096