23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Digital Servicebook har nu integration med Biltid System

Digital Servicebook arbetar med att kontinuerligt koppla ihop nya integrationspartners för att göra det enklare för verkstäder att använda vår plattform. Vi har nyligen lanserat en ny integration med Biltid System. Läs mer här.

En bra match

Biltid AB, som står bakom Biltid System, vill förbättra den digitala upplevelsen för bilägarna. På samma sätt vill man förbättra upplevelsen och processerna för verkstäder vad gäller service och reparation av bilar.

“Det är med stolthet vi inleder samarbetet med Digital Servicebook, där vi nu har möjligheten att erbjuda deras tjänster. För oss är Digital Servicebook en naturlig del av arbetet med att digitalisera Sveriges bilverkstäder. Det kommer definitivt skapa ett betydande mervärde för bilägarna, eftersom vi inom fordonsbranschen kan dokumentera och bevara andrahandsvärdet på våra bilar genom denna helt opartiska tjänst.

Vi kommer att tillhandahålla dessa tjänster både med och utan integration till Biltid System. Integrationen gör det oerhört smidigt för er bilverkstäder att med bara ett knapptryck föra in servicehistoriken direkt från arbetsordern. På så sätt blir det lättare för bilägaren att snabbt få tillgång till den.”

säger Tomas Persson & Fredrik Krokbäck, Biltid System.

Stor glädje hos Digital Servicebook

Samarbetet är det senaste i raden av starka samarbeten som Digital Servicebook har i Sverige.

Det är med stor glädje Digital Servicebook inleder ett samarbete med Biltid AB och Biltid System. Vi ser positivt på detta samarbete där vi har en direkt integration till Biltid system, vilket innebär att servicen går direkt upp i Digital Servicebook.

Tillsammans med Digital Servicebook och Biltid System kommer nu bilägaren kunna få större åtkomst till bilens data. Det finns många bra synergier mellan systemen.

Vi ser fram emot en spännande framtid tillsammans!

Kontakta

Har du frågor om samarbetet? Kontakta oss:

Ring oss: +46 362937994

Skicka mail: info@digital-servicebook.com

Web: www.digital-servicebook.com/se/

Digital Servicebook
Vordingborgvej 79
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
VAT nummer: DK36726350

Sänd till en kollega

0.032