23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Med OE Upload kan du undvika besväret med att ladda upp servicedata till OE-plattformar

Digital Servicebook har precis lanserat OE Upload – en lösning där verkstäder enkelt kan ladda upp servicedata till respektive OE-plattform utan att själva behöva krångla till det. Se här hur lätt det är!

Frågar dina kunder om tjänstedata också laddas upp till OE-portaler? Eller lägger du i allmänhet för mycket tid på att registrera tjänstedata i de många olika OE-portalerna? Då kan vår "OE Upload"-funktion vara något för dig.

Vad är OE Upload?

OE Upload är det senaste tillskottet till den populära Digital Servicebook-plattformen, där verkstäder enkelt och enkelt kan registrera service på alla bilmärken på ett ställe – antingen direkt i plattformen eller via någon av våra många integrationer med verkstadssystem.

Digital Servicebook är ett svar på de många onlinetjänstportaler som har lanserats av biltillverkarna sedan 2005. Men lanseringen av de många olika OE-portalerna innebar också en ökad komplexitet för de fristående verkstäderna att hänga med i dokumentationskraven, processen att registrera service och att upprätthålla åtkomst till system. Detta är en av de främsta anledningarna till att vi utvecklade OE Upload.

Hur fungerar det?

OE Upload är ett tillägg till våra befintliga Pro- och OE Pro-paket. Med detta tillägg kan verkstäderna välja att även ha servicedata uppladdade till tillhörande OE-portal när tjänsten registreras som vanligt i Digital Servicebook. OE Upload ger i all sin enkelhet verkstäderna en enkel och strömlinjeformad process för att samtidigt registrera service i Digital Servicebook OCH i OE-portaler – oavsett bilmärke.

Varför ska jag använda OE Upload?

Vår plattform är en heltäckande lösning för serviceregistrering, som ger verkstäderna en överblick över servicehistoriken samtidigt som fabriksgarantin på de bilar de servar bibehålls. Det är inte ett lagkrav att ladda upp till OE-portaler, men vi är glada att kunna meddela att vår plattform nu även stödjer detta för de verkstäder som kan ha kunder som efterfrågar det

LÄS MER OM OE LADDA UP OCH REGISTRERA HÄR

Vad mer får jag med Digital Servicebook?

Med tillägget av OE Upload till den befintliga Digital Servicebook-plattformen samlar vi hela servicehistoriken på ett ställe. Det gör det enklare än någonsin att komma åt och hantera tidigare serviceinformation. Det är samlat på ett ställe – antingen direkt i plattformen, eller via någon av våra många integrationer med verkstadssystem. Genom att ha all information samlad på ett ställe minskar felen och effektiviteten i serviceprocessen ökar märkbart.

En av de anmärkningsvärda fördelarna med detta nya tillskott är att verkstäderna nu kan spåra bilens resa över olika verkstäder. Det gör att oavsett vilket verkstad kunden besöker kan de förvänta sig samma höga standard på service och skötsel. Det stärker relationen mellan bilverkstäder och kund och skapar en mer sammanhållen upplevelse.

Har du frågor?

Om du har några frågor om OE Upload eller Digital Servicebook-lösningen i allmänhet så står vi självklart redo att hjälpa till. Kontakta oss på:

Telefon: 36 293 79 94
E-post: info@digital-servicebook.com

Digital Servicebook
Vordingborgvej 79
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
VAT nummer: DK36726350

Sänd till en kollega

0.031