23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Välkomna till Svenska Fordonsbranschen

Svenska Fordonsbranschen hälsar koncernen Skruvat, Byt Hjul och Däckskiftarna välkomna som medlemmar.

Däckskiftarna har varit medlemmar sedan en tid tillbaka och nu väljer även koncernens två andra bolag Skruvat och Byt Hjul att bli medlemmar Svenska Fordonsbranschen. Detta för att på så sätt vara en del av den förening som säkerställer sund konkurrens på lika villkor inom fordonsbranschen.   - Något som gör oss både glada och stolta!

”För oss är det extra viktigt att stödja det arbete som Svenska Fordonsbranschen gör med övriga medlemmar i föreningen och eftersom vi vill verka på en marknad där det skall råda en fri och sund konkurrens. Det är dessutom viktigt för oss att kunna vända oss till ett erfaret team med olika branschfrågor och för att få tillgång till föreningens juridik stöd. Medlemskapet visar även våra kunder att vi är en aktör som står för hög kvalité och seriositet”     
- Claes Kjelldorff, Koncern VD -

”Vi är såklart glada att vårt arbete som branschförening och företrädare för den märkesoberoende fordonsbranschen ger oss förutsättningar att växa. det påvisar dessutom att vi tilltalar olika delar av branschen. att koncernen ägs av den internationella aktören Mobivia som driver en stor verksamhet inom den fristående fordonssektorn visar ytterligare på att det arbete vi gör är rätt och viktigt”   
- Lars Bergmark, VD Svenska Fordonsbranschen -

 

Fakta om koncernen Mobivia, driver Europas största fristående verkstadskedjor med verksamhet i 21 länder och fler än 20 000 anställda.  Byt hjul Norden AB är Nordens största däck och fälgvaruhus med försäljning online i Norden. Däckskiftarna i Sverige AB grundades 2011 och är en franchisekedja med pop-up stationer på stora parkeringsplatser till dagligvaruhandeln. Idag finns 79 däckskiftarstationer runt om i landet som drivs av 19 franchisetagare.  AB Skruvat Reservdelar har sedan starten i Sverige 2008 vuxit till att bli Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet. 

/ Michael Bergvall 
 

Svenska Fordonsbranschen
Alströmergatan 18
112 47 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE8024645353

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047