23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Behöver ditt företag hjälp med ackreditering?

Ackreditering kan vara en komplex och tidskrävande process, men med rätt verktyg behöver det inte vara svårt eller komplicerat. Därför erbjuder vi på Bisoft ett antal program inom ackreditering som är skräddarsydda för att hjälpa ditt företag uppnå och bibehålla de högsta standarderna i din bransch. Med Bisoft kan du vara säker på att du följer alla lagar och regler, samtidigt som våra lösningar är prisvärda.

Våra program inom ackreditering inkluderar:

Manual: Administrera din ackrediteringsmanual enkelt. Koppla alla nödvändiga dokument och kontroller, och få påminnelser när det är dags för en ny kontroll.

Kontrollera: Skapa och hantera enkelt kontroller av säkerhetsrutiner, internrevisioner, kontrollorgan och olika typer av kompetensbedömningar av kontrollanter. Vi erbjuder även färdiga mallar.

HR-rapport: Sök enkelt upp fordonsuppgifter och skapa kvalitetssäkrade rapporter som fylls i korrekt och inkluderar automatiska stickprov. 

IB/HR-rapport: Ett enkelt sätt att söka efter fordonsuppgifter och skapa kvalitetssäkrade rapporter med automatiska stickprov. Administrera verkstadskort, få påminnelser för utgångna kort och lägg in plombserienummer direkt i rapporten.

Efterkontroll: Hjälper er att söka efter fordonsuppgifter och skapa kvalitetssäkrade rapporter med automatiska stickprov. Med detta program kan ni släcka 2:orna direkt.

 

Vill du veta mer om hur våra program kan hjälpa ditt företag med ackreditering?

Kontakta oss idag på 010-212 01 02 eller besök vår hemsida www.bisoft.se för mer information.

Bisoft
Gullbergs Strandgata 36E
411 04 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569507261

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031