23948sdkhjf

Hedin levererar första officiella F-150

Ford F-150 har nu för första gången i Europa sålts genom Fords officiella försäljningskedja. Lasse Lagerborg på Ford Hedin Bil i Varberg var en av de första att sälja en F-150.

I maj kunde Ford F-150 för första gången i Europa bokas via Fords officiella försäljningskanaler. Nu har de första bilarna levererats, och en av de allra första att få lämna över nycklarna till den ikoniska bilen var Lasse Lagerborg på Ford Hedin Bil i Varberg.

– Det var en av mina trogna kunder som köpte den här bilen. Han hade tittat på andra bilar i den här storleken tidigare, men när F-150 äntligen fanns att köpa så slog han till direkt, säger Lasse Lagerborg i ett pressmeddelade.

Officiell europeisk importör och distributör av Ford F-150 är Hedin US Motor, och bilen finns på 33 Ford-återförsäljare spritt över landet. Att F-150 nu säljs av en officiell importör och distributör betyder att bilen anpassas för den europeiska marknaden i direkt samarbete med Ford Europa, och att bilen kan servas i Fords verkstadsnätverk med officiellt uppbackad eftermarknad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078