23948sdkhjf

Imaweb inleder samarbete med it-jätte

Ett nytt samarbete mellan Imaweb och Salesforce ska vässa bolagens digitala lösningar. Nu vill företagen erbjuda marknadens bästa fordonsmoln.

Imaweb har inlett vad man kallar för ett strategiskt samarbete med företaget Salesforce. Salesforce är världens tredje största mjukvaruföretag och global ledare för CRM-system (customer relationship management). Imaweb som utvecklar lösningar för fordonsindustrin skriver i ett pressmeddelande att partnerskapet är en milstolpe för båda företagen och att det är något som de arbetat med i månader. Tanken med samarbetet är att tillhandahålla ett av marknadens bästa fordonsmoln samt digitala fordonslösningar till återförsäljare så väl som OEM.

Imaweb förklarar att deras digitala lösningar kommer vara tillgängliga via bolagets plattform Nextlane, MuleSoft och standardiserade fordonsdatamodeller. Det gör att Salesforce kunder får tillgång till Imawebs digitala lösningar och vice versa.

Imawebs digitala lösningar kommer också vara tillgängliga på Salesforce AppExchange. På den plattformen kan kunder hitta appar som är förintegrerade med Salesforce.

– Att kombinera Salesforce Automotive Clouds nuvarande kapacitet och kontinuerliga innovation med expertis, erfarenhet och fordonsspecifik produktportfölj från Imaweb är det bästa sättet att leverera ett värdeerbjudande i världsklass till våra kunder.", säger Jean-Louis Baffier, chief revenue officer på Imaweb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094