23948sdkhjf

Däckpartner växer i Dalarna

Däckpartner knyter till sig TC Däck i Hedemora.

TC Däck i Hedemora ingår nu i däckverkstadskedjan Däckpartner. 

Oskar Buhre, vd för Däckpartner, välkomnar TC Däck till kedjan.

– Vi är mycket glada över att TC Däck har valt att ansluta sig till Däckpartner. De har en lång erfarenhet och en hög kvalitet på sitt arbete, vilket passar väl in i vår vision om att vara Sveriges ledande däckkedja. Det här gör att Däckpartner med hjälp av TC Däck kommer att kunna erbjuda kunder i Hedemora med omnejd en ännu bättre service och närvaro, säger han i ett pressmeddelande.

Även TC Däck ser positivt på att de nu blir en del av däckkedjan. 

– Vi har följt Däckpartners utveckling under en längre tid och har blivit imponerade av deras koncept och kundfokus. Genom att ansluta oss till Däckpartner får vi tillgång till ett stort nätverk av kompetenta kollegor, samt förmånliga inköpsvillkor och stöd. Vi tror att detta kommer att gynna både vår verksamhet, våra kunder och Däckpartner, säger Elving Långdahl, delägare av TC Däck och Långdahls logistik.

Detta innebär att TC Däck kommer att kunna erbjuda sina kunder ett större utbud av däck och fälgar, samt tillgång till Däckpartners rikstäckande service och nätverk av verkstäder.

TC Däck har varit verksamma i Hedemora sedan 1988 och har under åren byggt upp ett gott rykte bland både privat- och företagskunder. Verkstaden har nyligen flyttat och byggt ut med större lokaler, däckhotell. TC Däck är ett dotterbolag till Långdahls Logistik.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079