23948sdkhjf

Tätare samarbete ska kontra kompetensbrist

Training Partner och Autorekrytering ska stärka sitt samarbete för att möta kompetensbristen. Det skriver de två företagen i ett pressmeddelande.

Autorekrytering och Training Partner har offentliggjort en avsiktsförklaring som ska förstärka och fördjupa de två företagens samarbete. Tanken är att tillsammans se till att fordonsbranschen får en välutbildad och rätt kompetens för att möta framtidens utmaningar.

– Genom att kombinera våra styrkor, Autorekryterings expertis inom rekrytering och bemanning och Training Partners ledande position inom kompetensutveckling kan vi erbjuda en helhetslösning som är unik för branschen, säger Magnus Almquist, vd för Training Partner, i en kommentar.

Rebecka Fihn, vd för Autorekrytering vilka har specialiserat sig på motorbranschen, lyfter också vikten av att ligga i framkant när det kommer till kompetensförsörjning.

– I en tid då fordonsbranschen står inför betydande omställningar, inte minst med övergången till elektrifierade och autonoma fordon, är det avgörande att vi har tillgång till rätt kompetens. Vårt samarbete med Training Partner säkerställer att vi kan möta dessa behov.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.068