23948sdkhjf

Vinnaren av Årets Bilsäljare 2023: Var delaktig under hela kundresan

Albin Nordstrand utsågs till Årets bilsäljare 2023 av Nextlanes och Motormagasinets jury. Vi kollar läget med honom nu när nomineringarna har öppnat för 2024 års pris. 

Albin Nordstrand på Börje Johansson Bil AB  i Åkersberga och Norrtälje har nu innehaft titeln i ett halvår. Någon livsavgörande skillnad har det inte inneburit men en hel del har gratulerat honom till vinsten.

– Det gjordes bland annat ett reportage i lokaltidningen Mitt Roslagen vilket gjorde att många invånare fick upp ögonen för det. Dessutom har vi uppmärksammat det i våra sociala medier. På det stora hela har det inte inneburit någon skillnad utan jag arbetar på som vanligt, säger Albin Nordstrand, Årets Bilsäljare 2023.  

Bilmarknaden, vad gäller personbilar, har tappat med cirka tre procent nationellt men Börje Johansson Bil visar upp betydligt bättre siffror. 

– Under 2024 är vi upp 9 procent i Norrtälje och närmare 20 procent i Åkersberga. Våra storsäljare är främst suvar, från lilla Yaris Cross till Rav 4. Så det tyder på att vi gör någonting rätt i varje fall, säger Albin Nordstrand. 

Vilka egenskaper tycker du att Årets Bilsäljare 2024 ska ha?

– Jag tycker att vinnaren ska ha kunden i fokus, hålla vad man lovar och vara med under hela kundresan. Det är viktigt att bygga en relation med en god service samt stämma av bilägandet med kunden allteftersom och inte släppa kontakten efter att affären är avklarad, säger Albin Nordstrand. 

Du kan nominera Årets bilsäljare 2024 här:

Nominera härArtikeln är en del av vårt tema om Årets bilsäljare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094